tisdag 26 februari 2013

ettårsfest

Insåg igår att bloggen faktiskt hade ettårsjubileum här i förra veckan. Att jag inte har kommit på det tidigare skyller jag på virus. Detta känns ändå som ett firar tillfälle eller vad säger ni? Även om det kommer några dagar försent. Fler och fler hittar hit och utan er som läser min blogg skulle det inte vara någon vits med firande eller skrivande så därför vill jag lotta ut två av de här muggarna till två läsare, en mugg var. De är mellanstorleken, dekorerade med fyrfläta som jag visar här och rymmer ca 2,5 dl. Glaserade i en härligt grön glasyr och går så klart att diska både för hand och i diskmaskin.


Vill du ha en av muggarna gör du så här: Kommentera inlägget med varför du gärna vill ha en mugg och skriv din e-post adress så jag kan nå dig om du vinner. 
Om du har en egen blogg blir jag jätteglad om du vill dela tävlingen där och lika glad blir jag om du går in och gillar min facebooksida som du hittar här.
Dragningen kommer jag att göra om en vecka, på tisdag den 5 mars. 

10 kommentarer:

 1. Grattis på ettårsdagen! Det är kul att följa din blogg och se dina fina saker. Självklart vill jag gärna vinna en fin grön mugg!
  mvh
  Christine
  (christinetornquist@msn.com)

  SvaraRadera
 2. Grattis! Jag skulle bli jätteglad om jag vinner en av dina muggar, för att de är urtjusiga!
  Jag har lagt in utlottningen på min blogg idag, så hoppas nu du får många kommentarer!

  Här är länken till mej http://fropasen.blogspot.com.es

  SvaraRadera
 3. Hej
  och grattis!
  Ja jag vill gärna vara en av dom som vinner en mugg. Behöver en snygg och bra kaffemugg på jobbet. Några har personliga muggar och jag vänta på att hitta en snygg och funtionell mugg. Och din är den jag behöver! Jag gillar verkligen dina muggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj mitt namn syntes inte leena@leena.eu

   Radera
 4. Åh, så fina saker som du gör så är det ju klart att jag jätteglada skulle vilja vinna en av dina muggar.

  monica.bjorklund@home.se

  SvaraRadera
 5. Som gjord för en "nice cup of tea" - grattis till Ditt 1:års jubilum!

  SvaraRadera
 6. Här är ju min mugg! Jag har letat ny mugg till jobbet sedan kollega krossade min före jul. Bekväm i händerna och god att dricka ur, det är den här.
  Grattis till ett års jubileet!
  pia.lundgren@umea.se

  SvaraRadera
 7. Jag vill gärna vara med och hoppas på en mugg! Jättefina! Har länkat hit också.
  Ha det bra!
  Ulrika
  spettospade@hotmail.se

  SvaraRadera
 8. Så roligt att läsa era kommentarer. Spänningen på tisdag kommer att vara olidlig.
  /Eva-Karin

  SvaraRadera
 9. Åh vilken tur jag hade då som ramlade in i sluttampen på den här utlottningen!

  Jag är en tedrickare av stora mått, och jag älskar fina och "goda" tekoppar. För teet smakar olika tycker jag beroende på mugg. Jag tycker dina koppar ser jättehärliga ut! Och väldigt spännande att se hur du gjort dem. Har börjat så smått med keramik för några år sedan, fick en drejskiva i 30-årspresent, och tycker det är så kul att få idéer. Tyvärr har vi nu i flytten för ett år sedan inte hunnit ordna en plats för keramiken så det ligger lite på hyllan just nu. Men idéer kan man ju spara på!

  Jag håller tummarna!

  malinsgarden@live.se

  SvaraRadera