tisdag 5 mars 2013

hemsida

En stor dag idag. Inte bara för att vinnarna av muggarna har dragits utan även för att jag har en ny hemsidaDet känns stort.

Min ambition är att ha information och arkivbilder på hemsidan och fortsätta som vanligt med bloggen. Jag har varit så missnöjd med hur bilder visats på bloggen så det här steget är nödvändigt.


Har man följt min blogg känner man igen sig på hemsidan. Samma typsnitt och framsidesbild.


Det kommer att innebära lite förändringar här på bloggen också så småningom  men bara till det bättre hoppas jag.

5 kommentarer:

 1. Snygg hemsida!
  Får man vara nyfiken och fråga på vilket sätt den är gjord? Har du köpt en tjänst eller hur har du gått tillväga? Jag går lite i hemsidestankar själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Så klart du får fråga och att jag svarar.
   Jag har knåpat ihop den helt själv med hjälp av one.com och deras webverktyg. De har flera mallar men jag hade en klar idé om hur den skulle se ut och ingen mall passade, så jag rensade en mall och gjorde om. Med ett gediget förarbete med skissande och ett antal timmar framför datorn tittandes på andras hemsidor (har funderat ett år ca) tog den mig en veckas kvälls och nattarbete att knåpa ihop.
   Lycka till med din egen hemsida om du bestämmer dig för att skaffa en.

   Radera
  2. Tack för svar!
   Jättebra att höra hur du gjort. Och schysst att du gjort det själv, det är bäst att själv ha makt över hemsidan tror jag så att det är enkelt att göra ändringar och så.
   Allt gott!

   Radera
 2. Ulrika Ljungblahd5 mars 2013 kl. 17:35

  Så fin den blev! Bra jobbat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag är riktigt nöjd faktiskt.

   Radera