onsdag 13 juni 2012

starta-eget-bidrag

Jag fick det! Tro det eller ej, men jag får starta-eget-bidrag från arbetsförmedlingen. Det finns andra här i världen som tror på att det kan gå. Helt otroligt, roligt, skrämmande och befriande på samma gång. Jag kastar mig ut och provar vingarna fullt ut från och med mitten av juli. Först en liten sväng på äldreomsorgen för att grunda bara.

10 kommentarer:

  1. Vad roligt grattis! =) jag har också sökt, det är nog bara någon vecka tills jag får reda på om jag får det! hoppas hoppas...lycka till, roligt !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och lycka till själv! Jag vet hur det är att vänta...

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Tack! jag har verkstad i köpenhamn nu men tanken är att flytta hemåt, Umeå/Nordmaling om inte så lång tid. Så vi kanske ses i keramik värden framöver!=)

    SvaraRadera
  4. Jag fick det också!! =)jippie fick reda på det idag..men hur gör du, får du akassa nu fram till du startar i juli?vet inte precis när jag drar igång, men blir väl snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis! Så roligt. Jag jobbar just nu i äldreomsorgen fram till starten. Har gjort det några somrar nu och det var inbokat innan jag fick besked om starta eget. Känns som en bra försäkring inför framtidens lågkonjunkturer.
      Innan dess hade jag aktivitetsstöd och kontakt med Entreprenörscentrum här i Umeå för att förbereda inför starten eftersom mina A-kassedagar är slut.
      Jag önskar dig lycka till!

      Radera
  5. Okej! =) ja vad spännande! desamma lycka till du med!

    SvaraRadera